Home Magazin

Kristina Mandarina se vraća, ovaj vikend druži se s obožavateljima, evo i gdje

Prodavačica mandarina Kristina Penava zadnjih nekoliko dana uživa veliku popularnost, pa se na neko vrijeme povukla u Beograd, a njezini kupci nisu skrivali koliko su razočarani što 20-godišnje Kristine nema na štandu na kojem je prodavala mandarine.

Kristina je na štandu dala otkaz i nekoliko dana uživala u noćnom životu Beograda, a sada je za svim vjernim obožavateljima najavila kako se vraća u Zagreb. Obavijestila je obožavatelje kako će se s njima družiti ovog vikenda ispred trgovačkog centra na Jankomiru.

Poručila je svojim dragim ‘mandarinoljupcima’ kako je u suradnji s trgovačkim centrom i jednom tvrtkom koja se bavi distribucijom neretvanskih mandarina organizirala event koji počinje u subotu 11. listopada u 9 sati.

– Pozivam vas da u dođete po vašu tjednu dozu vitamina c i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujem vas u što većem broju – napisala je Kristina. Gotovo preko noći Kristina je postala zvijezda i na Instagramu joj je broj pratitelja u par dana porastao za više od 35 tisuća.

Prije odlaska u Beograd promijenila je i frizuru i kosu je isplela u duge pletenice, a na Instagramu je otkrila kako je u Beogradu otišla u društvu misterioznog muškarca za kojeg se nagađa da joj je dečko jer je obožavateljima priznala da je zaljubljena.